کد خبر : 10627
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۲ اسفند ۱۴۰۳ - ۱:۳۲

ساماندهی و نظارت بر تجارت مرزی موجب ایجاد اشتغال و اقتصاد پایدار در مناطق جنوبی می شود

ساماندهی و نظارت بر تجارت مرزی موجب ایجاد اشتغال و اقتصاد پایدار در مناطق جنوبی می شود

زاهدان- ندای باران- معاون اداره کل امور مرزی وزارت کشور گفت: قانون ساماندهی و نظارت بر تجارت مرزی، که از سوی دولت به مجلس ارسال و تصویب شده می‌تواند موجب نظم‌دهی به تجارت کالاهای همراه ملوان و در نتیجه ایجاد اشتغال و اقتصاد پایدار در استان‌های جنوبی کشور شود. جواد ردکا در بازدید از اسکله

زاهدان- ندای باران- معاون اداره کل امور مرزی وزارت کشور گفت: قانون ساماندهی و نظارت بر تجارت مرزی، که از سوی دولت به مجلس ارسال و تصویب شده می‌تواند موجب نظم‌دهی به تجارت کالاهای همراه ملوان و در نتیجه ایجاد اشتغال و اقتصاد پایدار در استان‌های جنوبی کشور شود.

جواد ردکا در بازدید از اسکله صیادی کنارک و نشست تخصصی شناسایی و تحلیل چالش‌های گمرک در رویه ملوانی اظهار داشت: در راستای اجرای صحیح این قانون، گمرک به تنهایی نمی‌تواند تمامی وظایف را بر عهده گیرد و همکاری سایر دستگاه‌ها برای ارایه خدمات به فعالان اقتصادی و مردم مرزنشین ضروری است.

وی افزود: یکی از بخش‌های مهم این قانون، بخش درآمدی آن است که تمامی عایدی حاصل از تجارت ملوانی به مدیریت استان‌های جنوبی بویژه شهرستان های کنارک و چابهار اختصاص خواهد یافت تا در جهت ارتقاء زیرساخت‌های تجاری و مرزی استفاده شود.

معاون اداره کل امور مرزی وزارت کشور ادامه داد: با توجه به راه‌اندازی گمرک در کنارک و اجرای قانون ساماندهی تجارت مرزی، به نظر می‌رسد که این اقدامات می‌تواند به رونق اقتصادی و توسعه تجارت مرزی در منطقه کمک کند.

 این طرح‌ها به ویژه در استان‌های جنوبی کشور نظیر سیستان و بلوچستان، به تقویت تجارت، ایجاد اشتغال و بهبود زیرساخت‌ها منجر خواهد شد.

در بازدید مهندس ردکا از بزرگترین اسکله صیادی شهرستان کنارک که به همراه محمدیونس حقانی فرماندار شهرستان کنارک، بخشدار مرکزی و نماینده گمرک انجام شد روند راه اندازی گمرک و اجرای طرح ته لنجی در منطقه مورد پیگیری قرار گرفت.

فرماندار شهرستان کنارک در جریان این بازدید بر اهمیت راه‌اندازی گمرک در این منطقه تأکید کرد و اظهار داشت: این اقدام علاوه بر تسهیل صادرات محصولات دریایی، می‌تواند فرصت‌های شغلی جدید و منابع اقتصادی بیشتری برای مردم منطقه فراهم کند.

حقانی با تاکید بر تقویت ته‌لنجی و حمایت از سرمایه‌گذاران لنج‌های باری گفت: این اقدام ها می‌تواند به رونق بیشتر اقتصاد منطقه کمک کند.

همچنین تسهیل فرآیند تجارت مرزی و ایجاد فرصت‌های جدید اقتصادی برای مردم شهرستان کنارک و استان سیستان و بلوچستان از دیگر اهداف اقدامات یادشده است.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.