کد خبر : 1965
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۱۸ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۸:۵۶

نماینده مردم زاهدان در مجلس شورای اسلامی؛

تلاش برای حل مشکل کم آبی سیستان و بلوچستان با جدیت ادامه دارد

تلاش برای حل مشکل کم آبی سیستان و بلوچستان با جدیت ادامه دارد
زاهدان- ندای باران- رییس کمیسیون بهداشت و درمان و نماینده مردم زاهدان در مجلس شورای اسلامی گفت:حل مشکل کمبود آب از مطالبات جدی مردم سیستان و بلوچستان است که دولت سیزدهم تلاش های خوبی را برای حل این مشکل انجام داده و این اقدامها با جدیت ادامه دارد.؛

به گزارش خبرنگار ندای باران، حسینعلی شهریاری روز چهارشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه که به مناسبت روز خبرنگار برگزار شد با بیان اینکه هفدهم مردادماه یادآور حماسه‌آفرینی آنانی است که بقای حقیقت را به بهای خود ترجیح دادند، اظهار کرد: تولید و نشر اطلاعات، چراغ پر فروغی را می‌ماند که راه بالندگی و پیشرفت را برای جامعه هموار و مهیا می‌کند.

وی یکی از مطالبات جدی مردم سیستان و بلوچستان را حل مشکل کمبود آب بیان کرد و ادامه داد: با توجه‌ به مشکلات حقابه رودخانه هیرمند که مردم سیستان با مشکلات بسیاری در این زمینه دست‌وپنجه نرم می‌کنند، به طور جد این موضوع در حال پیگیری است.

نماینده مردم زاهدان در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: اقداماتی از سوی دولت سیزدهم در این رابطه در دستور کار قرار دارد که موضوع حفر چاه در حرمک و انتقال آب از دریای عمان با هدف برطرف کردن این مشکل در حال انجام است اما این مهم نیازمند اعتبارات کلانی است که امیدواریم با تلاش دولت و همکاری خوب مجلس تامین شود.

وی با اشاره به اینکه مشکلات کمبود دارو را از مهرماه ۱۴۰۰ طی مکاتباتی به رییس جمهور اعلام کردم گفت: حدود ۱۵ هزار داروخانه در کشور وجود دارد، برخی داروها در کشور کمیاب شده و برخی داروها هم اگرچه در داروخانه یافت نمی‌شود، اما در بازار آزاد موجود است و این موضوع نشان از نظارت کم‌رنگ و احتکار دارو دارد.

شهریاری در رابطه‌ با مشکلات حوزه تأمین و کنترل قیمت دارو و تصمیمات نهایی درباره اجرای «طرح دارویار»، گفت: این مصوبه مجلس بود که قیمت دارو نسبت به شهریور ۱۴۰۰ نباید افزایش داشته باشد و مردم نباید هزینه حذف ارز ترجیحی را پرداخت کنند؛ طرح دارویار طرح خوبی است و با مدیریت درست و اقدام به‌موقع سازمان برنامه‌وبودجه می‌توان از مشکلات حوزه دارو عبور کرد.

رییس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس تصریح کرد: متاسفانه داروهای ایرانی به وفور در بازارها افغانستان، پاکستان، عراق، سوریه و حتی تاجیکستان وجود دارد این در حالیست که این داروها با ارز ترجیحی تامین می شود.

وی یکی از عمده مشکلات پیشگیری از قاچاق دارو را ضعف نظارت ها دانست.

وی در خصوص استخدام نیروهای بومی نیز بیان کرد: رئیس‌جمهور هر استانی که می‌رود دستور می‌دهد حتماً نیروهای بومی بکار گیری شوند اما در سیستان و بلوچستان نسبت به سایر مناطق کشور متأسفانه این دستور تحقق پیدا نمی‌کند و نیروهای بومی جذب نمی‌شوند.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.