کد خبر : 2428
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۸ شهریور ۱۴۰۲ - ۱۷:۲۸

۲۴۸ پروژه بخش کشاورزی سیستان و بلوچستان به بهره‌برداری رسید

۲۴۸ پروژه بخش کشاورزی سیستان و بلوچستان به بهره‌برداری رسید

زاهدان- ندای باران- همزمان با آخرین روز هفته دولت ۲۴۸ پروژه بخش کشاورزی با حضور معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت جهادکشاورزی بطور همزمان در روستای تمین شهرستان میرجاوه به بهره برداری رسید.

به گزارش ندای باران رییس سازمان جهادکشاورزی سیستان و بلوچستان در مراسم اظهار داشت: این طرح ها با اعتبار افزون بر ۶۲۶ میلیارد و ۲۱۵میلیون تومان ودر زیر بخش های تولیدات دامی، تولیدات گیاهی، آب و خاک ، صنایع کشاورزی، منابع طبیعی و آبخیزداری، امور عشایری و شیلات ساخته و راه اندازی شده است.

سید محمد رضا سید حسینی گفت: این طرح‌ها برای یک هزار و ۴۹۷نفر شغل دائم و حدود ۱۳ هزارو ۲۲۹ نفر روز نیز شغل موقت ایجاد کرده است.
وی افزود: از ابتدای دولت سیزدهم، سازمان جهاد کشاورزی استان با اقدام جهادی برای جبران کمبود گوشت مرغ، اجرای طرح عظیم خودکفایی گوشت مرغ را در استان آغاز کرد و به همین منظور، تاکنون ۹۷۳ موافقت اصولی مرغداری ۲۰۰۰۰ قطعه ای صادر که با همت بهره برداران در دوسال گذشته۱۵۷ واحد مرغداری قطعه ای به بهره برداری رسیده و به مجموعه مرغداری های استان افزوده شده است. رییس سازمان جهادکشاورزی استان بیان کرد: همچنین ۲۴۸ واحد دیگر با سرمایه گذاری بیش از ۲ هزار و ۲۳۲ میلیارد تومان و پیشرفت فیزیکی ۲۰ تا ۹۰ درصد در حال اجراست.
وی تصریح کرد: تا قبل از دولت سیزدهم فقط ۳۰ درصد گوشت مرغ مورد نیاز استان توسط مرغداری های داخل استان تولید می شد خوشبختانه این رقم در حال حاضر به حدود ۸۰ درصد ارتقاء یافته است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی همچنین اجرای طرح های توسعه ای گلخانه ای، نخلستان‌ها با ارقام تجاری، گیاهان دارویی و تامین گوشت مورد نیاز از طریق سیستان وبلوچستان را ازدیگر برنامه های بخش کشاورزی در دولت سیزدهم معرفی کرد
براساس این گزارش، در مراسم امروز ۹ واحد مرغداری در منطقه تمین میرجاوه که با سرمایه‌گذاری ۶۵۰ میلیارد ریالی بخش خصوصی آماده شده بود به نیابت از ۲۴۸ پروژه بخش کشاورزی استان مورد بهره برداری قرار گرفت.

روزانه بیش از ۶۰۰ راس دام سنگین در کشتارگاه های سیستان وبلوچستان کشتار می‌شود

معاون وزیر جهاد کشاورزی در جریان بازدید از کشتارگاه پاکدام زاهدان با تقدیر از هماهنگی های بین مجموعه بخش کشاورزی سیستان وبلوچستان در تسهیل واردات دام و تسریع در روند کشتار و به بازار رسانی گوشت استحصالی گفت: سیستان وبلوچستان فرصت مناسبی برای تامین گوشت مورد نیاز کشور است.
هوشنگ محمدی افزود: روزانه در ۶ کشتارگاه فعال مستقر در مرزهای سیستان وبلوچستان بیش از ۶۰۰ راس دام سنگین کشتار و ۱۲۰ تن گوشت استحصالی پس از بسته بندی بصورت گرم و منجمد به مقصد بازار تهران، فارس، اصفهان و سایر استانها ارسال می شود.
وی تصریح کرد: با توجه به وجود زنجیره کامل تولید گوشت قرمز در سیستان وبلوچستان از مسئولان استان درخواست می شود از تمام ظرفیت های موجود بهره گرفته تا روند کار سرعت بیشتری یابد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.