کد خبر : 3851
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۸ آذر ۱۴۰۲ - ۲۰:۰۵

رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر؛

بزرگترین پروژه بیمارستانی «مادر و کودک» جنوب شرق کشور در ایرانشهر افتتاح می‌شود

بزرگترین پروژه بیمارستانی «مادر و کودک» جنوب شرق کشور در ایرانشهر افتتاح می‌شود
زاهدان- ندای باران- رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی ایرانشهر گفت: بزرگترین پروژه بیمارستانی مادر و کودک جنوب شرق کشور در آینده نزدیک با حضور رئیس جمهور در شهرستان ایرانشهر راه اندازی می شود.؛

صلاح الدین بویا، ظهر روز چهارشنبه در نشست خبری با خبرنگاران که در محل سالن ولایت استانداری سیستان و بلوچستان برگزار شد، اظهار داشت: با عنایت به نرخ بالای زاد و ولد در استان بویژه حوزه دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر و ضرورت نگهداری و مراقبت از نوزادان و مادران، پروژه ۱۲۰ تختخوابی «مادر و کودک» در شهرستان ایرانشهر اجرا شده و بزودی افتتاح خواهد شد.

وی افزود: این پروژه با اعتباری افزون بر ۲۰۰ میلیارد تومان و وسعت ۶۲۰۰ مترمربع زیربنا در ایرانشهر بنا شده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر با بیان اینکه به واسطه تعداد ۱۲۰۰ زایمان در ماه و بطور متوسط ۴۰ زایمان در شبانه روز در ایرانشهر و ضرورت مراقبت از مادران و کودکان، تصریح کرد: در این پروژه در هر اتاق فقط ۲ تخت خواب برای مادران و کودکان تعبیه شده است.

وی ادامه داد: کلنگ زنی این پروژه در سال ۹۴ صورت گرفته که در این دولت با حمایت وزارت علوم پزشکی و اراده دولت مردان به پیشرفت ۹۸ درصدی رسیده و طی هفته های آینده با تکمیل آن و حضور ریاست محترم جمهور افتتاح و بهره‌برداری خواهد شد.

بویا با بیان اینکه این پروژه یکی از بزرگترین پروژه‌های بیمارستانی مادر و کودک در جنوب شرق کشور است، عنوان کرد: در حوزه دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر ۱۵ مگا پروژه تعریف شده است که در حال تکمیل هستند.

وی افزود: دو پروژه “ام آر آی” و “سیتی آنژیوگرافی” با اعتباری بالغ بر ۴۲ میلیارد تومان در حال راه اندازی است که بخش عظیمی از نیاز درمانی بیماران قلبی تنگی عروق و.. در محدوده دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر را پوشش خواهد داد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر خاطرنشان کرد: همزمان با حضور ریاست محترم جمهور و افتتاح ابر پروژه بیمارستان مادر و کودک در محدوده دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر ۲۰ پروژه کوچک نیز شامل مراکز درمانی اورژانس‌های بین راهی و… مورد بهره‌برداری قرار خواهند گرفت.

وی در پایان با اشاره به پیشرفت ۷۸ درصدی آزمایشگاه غذا و دارو و پیشرفت ۸۰ درصدی اورژانس سوانح سوختگی چابهار، گفت: علت عقب ماندگی تاریخی این پروژه‌ها در عدم تامین اعتبار و نبود اراده لازم برای پیگیری این پروژه‌ها بوده است.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.