کد خبر : 8134
تاریخ انتشار : دوشنبه ۱۶ مهر ۱۴۰۳ - ۱۷:۵۳

سرمایه‌گذاری‌های مشترک و بازگشایی مرز دوم در منطقه گمشاد سیستان از توافقات ایران و افغانستان است

سرمایه‌گذاری‌های مشترک و بازگشایی مرز دوم در منطقه گمشاد سیستان از توافقات ایران و افغانستان است
زاهدان- ندای باران- استاندار سیستان و بلوچستان گفت: در سفر هیات ایرانی به کابل، توافقاتی برای سرمایه‌گذاری های مشترک و همچنین بازگشایی مرز دوم در منطقه گمشاد سیستان حاصل شد.؛

محمد کرمی با اشاره به سفر هیاتی از جمهوری اسلامی ایران به کشور افغانستان و نشست های دو طرف در کابل اظهار داشت: این توافقات علاوه بر افزایش حجم تجارت بین دو کشور و کمک به تسهیل مبادلات تجاری به توسعه اقتصادی منطقه و ایجاد فرصت‌های شغلی جدید نیز منجر خواهد شد.

استاندار سیستان و بلوچستان گفت: با توجه به توافقات حاصل شده در این سفر، می‌توان انتظار داشت؛ روابط اقتصادی و تجاری بین دو کشور در آینده نزدیک به طور قابل توجهی تقویت شود.

وی اظهار داشت: سفر هیات جمهوری اسلامی ایران به کابل به دعوت نورالدین عزیزی، وزیر تجارت و صنایع امارت اسلامی افغانستان، با هدف توسعه تجارت و بازرگانی انجام شد.

کرمی افزود: این سفر با تاکید ویژه بر استان سیستان و بلوچستان، به خصوص منطقه آزاد تجاری صنعتی سیستان و منطقه آزاد تجاری صنعتی چابهار، صورت گرفت.

کرمی گفت: همچنین، با نصب دستگاه «ایکس ری» در دو طرف مرز، شاهد افزایش سرعت تبادلات مرزی در گمرک میلک خواهیم بود.

وی با بیان اینکه استان سیستان و بلوچستان به دلیل موقعیت جغرافیایی و ظرفیت‌های اقتصادی خود، نقش مهمی در توسعه تجارت بین ایران و افغانستان ایفا می‌کند، اضافه کرد: این سفر نشان‌دهنده تعهد دو کشور به تقویت روابط اقتصادی و تجاری است.

استاندار سیستان و بلوچستان بیان داشت: منطقه آزاد تجاری صنعتی سیستان و منطقه آزاد تجاری صنعتی چابهار به عنوان دو قطب مهم اقتصادی، فرصت‌های بسیاری برای سرمایه‌گذاری و توسعه اقتصادی فراهم می‌کنند.

وی ادامه داد: یکی از موضوعات مهم مورد بحث در این سفر، توسعه زیرساخت‌های مرزی و تسهیل تبادلات تجاری بود که نصب دستگاه‌های ایکس ری در دو طرف مرز، به عنوان یکی از اقدامات عملی در این زمینه، می‌تواند به افزایش سرعت و کارایی تبادلات مرزی کمک کند.

استاندار سیستان و بلوچستان در پایان گفت: این سفر نشان‌دهنده اراده دو کشور برای تقویت روابط اقتصادی و تجاری و بهره‌برداری از ظرفیت‌های مشترک است لذا با توجه به اهمیت استان سیستان و بلوچستان و نقش آن در توسعه تجارت بین ایران و افغانستان، این سفر می‌تواند به عنوان یک گام مهم در جهت تحقق اهداف اقتصادی دو کشور محسوب شود.

کرمی تصریح کرد: این سفر همچنین نشان‌دهنده اهمیت همکاری‌های منطقه‌ای و نقش کلیدی استان سیستان و بلوچستان در توسعه تجارت و بازرگانی بین ایران و افغانستان است.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.