پرورش مرغ بومی راهکاری برای ایجاد اشتغال زنان روستایی و عشایری منطقه سیستان

بهزاد شهرکی با اشاره به فواید دیگر پرورش مرغ بومی اظهار داشت: بالابردن سطح دانش زنان روستایی برای پرورش مرغ بومی، برند سازی و ایجاد بازار فروش تخم مرغ تولیدی برای پرورش مرغ بومی، حفظ و احیاء نژاد بومی، کمیاب و با ارزش مرغ خزک در منطقه سیستان از جمله اثرات مثبت این اقدام است که هم اینک در حال اجرا می باشد.
وی با اشاره به اینکه فاز اول این طرح از سال ۱۳۹۸ در روستای ده ارباب از توابع بخش مرکزی زابل آغاز شده ،تصریح کرد: از ابتدای طرح تا کنون حدود ۷۵۰۰ قطعه جوجه یکروزه بین زنان روستایی و عشایری داوطلب در ۱۶ روستای منطقه سیستان توزیع شده است.

وی اذعان داشت: برای نظارت بر روند اجرای طرح، علاوه بر برگزاری دورههای آموزشی و مهارتی برای توانمندسازی زنان مجری طرح، بازدیدهای مستمر از محلهای نگهداری جوجهها انجام میشود که این نظارتها با هدف اطمینان از اجرای صحیح و موثر طرح انجام میگیرد
شهرکی افزود: به منظور حمایت از این طرح ۲۹ دستگاه جوجه کشی به صورت مشارکتی خریداری و در سطح استان بین اعضای صندوق های خرد زنان روستایی و عشایری در قالب طرحهای الگویی توزیع شده است.
مدیر هماهنگی ترویج کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی استان سیستان و بلوچستان پیش بینی کرد : تا پایان سال بیش از ۳۰ کانون پرورش و نگهداری مرغ خزک در منطقه سیستان راه اندازی شود.
برچسب ها :پرورش مرغ بومی ، جهادکشاورزی ، دام و طیور ، زابل ، زاهدان ، سیستان و بلوچستان
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰